everts HOVENIERSBEDRIJFeverts HOVENIERSBEDRIJF
Home   |   Ontwerp   |   Aanleg   |   Onderhoud   |   Nieuws   |   SHNN

   Ontwerp
Iedereen heeft eigen ideeën, gedachtes en gevoelens over tuinen. Uit dit oogpunt gaan wij de tuin ontwerpen die bij u past. Na uw eerste contact met ons wordt er een geheel vrijblijvende afspraak gemaakt, bij u thuis of op de plaats waar de tuin aangelegd moet worden. Tijdens dit gesprek kunnen we goed beoordelen wat de mogelijkheden en, ook belangrijk, de onmogelijkheden zijn voor uw tuin. Met uw wensen als uitgangspunt.

Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar bodemgesteldheid, waterhuishouding, zonligging, privacy, omgeving en het karakter van de woning. Met behulp van deze gegevens en uw wensen wordt er een ontwerp gemaakt, de kosten hiervan worden vooraf besproken. De hoogte van dit bedrag zal afhangen van de grootte van de tuin en de wensen van de klant.

Er zal eerst één, soms meerdere, schetsontwerpen gemaakt worden, om u bij een volgend gesprek onze bedoelingen te kunnen laten zien. Om tot een goed eindresultaat te komen, komen we nog één of twee keer bij elkaar om het ontwerp te bespreken en waar nodig aan te passen. Dit resulteert in een creatief, uniek ontwerp.
Wanneer het ontwerp naar uw tevredenheid is, zal er een duidelijke, passende offerte worden gemaakt. Deze offerte zal zo compleet mogelijk zijn, zodat u vooraf weet wat de kosten zullen zijn en u later niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Of het nu gaat om een grote of kleine tuin, landelijk gelegen of in de binnenstad, veel of weinig beplanting, romantisch of modern, steeds gaan wij er vanuit dat de tuin op een dusdanige manier ontworpen wordt, dat het lang mee zal gaan en een plekje wordt waar u zich prettig in voelt.


  
Hoofdstraat 103, 9514 BC Gasselternijveen
Telefoon 0599-513152,
info@hovenier-everts.nl